ИНСТРУМЕНТИ НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
КРЕДИТ ОД 6-48 РАТИ ПРЕКУ СТОПАНСКА БАНКА
КУПИ СО
ПОПУСТИ
ПРЕПОРАКА
den 24900.00 27900.00
den 10500.00
den 9000.00
den 7200.00
den 7900.00
den 7900.00
den 21000.00
den 45000.00
den 69500.00
den 93000.00 110600.00
den 52200.00
den 18200.00
den 12500.00
den 14400.00
den 7300.00
den 63150.00 74300.00
den 6300.00 7400.00
den 35000.00
den 34000.00 35000.00
18.07.2016
Купи дигитална клавијатура Yamaha и преземи бесплатни песни!
Купи дигиталнa клавијатура Yamaha и преземи бесплатни песни! Нова достапна апликација од Yamaha за купувачите на следните дигитални пијана или синтисајзери во рок од 15-ти Јули до 31-ви Март 2017 година: DIGITAL PIANOS: Compact: P-45 P-115 P-255 DGX-650 DGX-660 Arius: YDP-142 YDP-143 YDP-162 YDP-163 YDP-S52 YDP-V240 Clavinova CLP: CLP-525 CLP-535 CLP-545 CLP-565GP CLP-575 CLP-585 Clavinova CVP: CVP-701 CVP-705 CVP-709 CVP-709GP Modus: F02 Hybrid: NU1 N1 N2 N3         DIGITAL KEYBOARDS: Piaggero series: NP-11 NP-12 NP-31 NP-32 NP-V60 NP-V80 EZ: EZ-220 PSR-F series: PSR-F50 PSR-E series: PSR-E253 PSR-E353 PSR-E443 PSR-E453 PSR-EW400 YPT series: YPT-240 YPT-255 YPT-340 PSR-S series: PSR-S650 PSR-S670 PSR-S770 PSR-S970 PSR-A series: PSR-A3000, PSR-A300, PSR-A350 Tyros series: Tyros5-61 Tyros5-76   Апликацијата со 500 -тини песни за учење,од ...
14.07.2016
Line 6 прослави испорака на 10.000 парчиња Helix
Line 6 прослави испорака на 10.000 парчиња Helix На 11-ти Јуни 2015 Line 6 го претсатави новиот гитарски врвен процесор Helix, Со гордост објавуваме дека заклучно со Јули годинава од џиновскиот гигант во гитарската технологија,Helix процесорот,се испорачани преку 10.000 парчиња...  
25.05.2016
Yamaha одржа семинар во Подгорица
На 17и18 мај 2016 Компанијата Еуро-унит во соработка со Yamaha одржа семинар во Подгорица за комерцијални инсталации. Имавме можност да се увериме во високиот квалитет на Yamaha звучниците од серијата VXS, VXC и VS. Наменети се за фиксни инсталации во ресторани, кафетерии, спортски центри, шопинг молови...а можат да се користат и на отворено бидејќи се водоотпорни. Јамахиниот инжинер Gerret Carstens детално го објасни процесот на проектирање на аудио системот, програмирање и контрола на системот со матрикс процесорот MTX-5D kako и дигиталните засилувачи на системот од серијата MTX, XMV и МА. http://www.yamahaproaudio.com/global/en/applications/installedsound/
11.03.2016
Промоција на Yamaha Revstar електрични гитари
На ден 10.03.2016 во МКЦ се одржа промоција на електричните гитари Yamaha REVSTAR, кои ќе можете да ги видите, испробате и купите во дуќаните на До Ре Ми. Промотер беше Г-н Петар Ренџов.
25.01.2016
Yamaha презентираше преку 100 нови производи на NAMM SHOW 2016
Компaнијата Yamaha учествуваше на NAMM Show 2016, кој се одржа од 21-ви до 24-ти Јануари во  Анахејм, Калифорнија, САД. Во салата Anaheim Marriott Marquis Ballroom, во т.н Anaheim Convention Center, беа претставени повеќе од 100 нови продукти, обединети по слоганот на компанијата "Sharing Passion & Performance". Посетителите го осетија пространството на центарот, новото видео и аудио решение,а артистите и специјалистите на компаниите ги продемонстрираа возможностите на новите продукти на основната сцена во центарот на поставената експозиција . Освен Yamaha поставките имаше и интернет-транселација и овозможено интервју, презентација на продуктите и другите новости кои може да ги видите на линкот: www.yamaha.com/namm и ...
03.11.2015
Повеќе од 5 години гаранција за купувачите на DTX 400 серијата -регистрирајте се!
Почнувајќи од Ноември 2015 –та Yamaha, обезбедува дополнителни 36 месеци гаранција за купувачите на нови електрични тапани DTX400. Спојот на технологијата и процесот  на производство на акустични тапани имплементирано во DTX400 серијата овозможува динамично свирење и одлични звуци ,вистинско уживање и за почетниците и за професионалците. Важна напомена : Сопствениците на DTX400 серијата со регистрирање на линкот подолу,можат да направат надградување : (DTX400 Touch, DTX400 Drum Lessons, and Song Beats). http://europe.yamaha.com/…/music…/dtx_warranty_registration/
Реклами

Your Store

Powered By VESTEL
До Ре Ми © 2006-2016