ИНСТРУМЕНТИ НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
КРЕДИТ ОД 6-48 РАТИ ПРЕКУ СТОПАНСКА БАНКА
КУПИ СО
ПОПУСТИ
ПРЕПОРАКА
den 24900.00 27900.00
den 10500.00
den 9000.00
den 7200.00
den 7900.00
den 7900.00
den 21000.00
den 45000.00
den 69500.00
den 93000.00 110600.00
den 52200.00
den 12500.00
den 14400.00
den 7300.00
den 63150.00 74300.00
den 6300.00 7400.00
den 35000.00
den 34000.00 35000.00
25.05.2016
Yamaha одржа семинар во Подгорица
На 17и18 мај 2016 Компанијата Еуро-унит во соработка со Yamaha одржа семинар во Подгорица за комерцијални инсталации. Имавме можност да се увериме во високиот квалитет на Yamaha звучниците од серијата VXS, VXC и VS. Наменети се за фиксни инсталации во ресторани, кафетерии, спортски центри, шопинг молови...а можат да се користат и на отворено бидејќи се водоотпорни. Јамахиниот инжинер Gerret Carstens детално го објасни процесот на проектирање на аудио системот, програмирање и контрола на системот со матрикс процесорот MTX-5D kako и дигиталните засилувачи на системот од серијата MTX, XMV и МА. http://www.yamahaproaudio.com/global/en/applications/installedsound/
11.03.2016
Промоција на Yamaha Revstar електрични гитари
На ден 10.03.2016 во МКЦ се одржа промоција на електричните гитари Yamaha REVSTAR, кои ќе можете да ги видите, испробате и купите во дуќаните на До Ре Ми. Промотер беше Г-н Петар Ренџов.
25.01.2016
Yamaha презентираше преку 100 нови производи на NAMM SHOW 2016
Компaнијата Yamaha учествуваше на NAMM Show 2016, кој се одржа од 21-ви до 24-ти Јануари во  Анахејм, Калифорнија, САД. Во салата Anaheim Marriott Marquis Ballroom, во т.н Anaheim Convention Center, беа претставени повеќе од 100 нови продукти, обединети по слоганот на компанијата "Sharing Passion & Performance". Посетителите го осетија пространството на центарот, новото видео и аудио решение,а артистите и специјалистите на компаниите ги продемонстрираа возможностите на новите продукти на основната сцена во центарот на поставената експозиција . Освен Yamaha поставките имаше и интернет-транселација и овозможено интервју, презентација на продуктите и другите новости кои може да ги видите на линкот: www.yamaha.com/namm и ...
03.11.2015
Повеќе од 5 години гаранција за купувачите на DTX 400 серијата -регистрирајте се!
Почнувајќи од Ноември 2015 –та Yamaha, обезбедува дополнителни 36 месеци гаранција за купувачите на нови електрични тапани DTX400. Спојот на технологијата и процесот  на производство на акустични тапани имплементирано во DTX400 серијата овозможува динамично свирење и одлични звуци ,вистинско уживање и за почетниците и за професионалците. Важна напомена : Сопствениците на DTX400 серијата со регистрирање на линкот подолу,можат да направат надградување : (DTX400 Touch, DTX400 Drum Lessons, and Song Beats). http://europe.yamaha.com/…/music…/dtx_warranty_registration/
08.07.2015
Yamaha нови ултра мини синтисајзери
Yamaha ги промовираше новите ултра мини синтисајери: NEW! Старо а Ново!!! http://europe.yamaha.com/…/mus…/synthesizers/reface/concept/  
15.04.2015
Yamaha na Frankfurt Messe
На годинешниот музички саем Musikmesse 2015,во Франкфурт, ќе бидат презентирани новите производи на Yamaha  Поопширно за новите производи погледнете на линкот: http://europe.yamaha.com/messe/
Реклами

Your Store

Powered By VESTEL
До Ре Ми © 2006-2016