Саксофони тенор Arnolds&Sons

Саксофони тенор Arnolds&Sons

A&S ATS-100  Bb- тенор  (јави се за подобра цена)

A&S ATS-100 Bb- тенор (јави се за подобра цена)

Bb-Tenor Saxophone ATS-100         Gold la..

52.800,00 МКД

A&S ATS-300 -Terra- тенор

A&S ATS-300 -Terra- тенор

Bb-Tenor Saxophone ATS-300 -Terra-   Gold lacquer High F# Detachabele Body ESM Mouthpie..

112.000,00 МКД

Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)