Диригентски палки

Диригентски палки

A&S диригентска палка модел Карајан

A&S диригентска палка модел Карајан

Baton Model Karajan, Cork grip, length 39 cm, weight approx. 6 g...

700,00 МКД

A&S диригентска палка модел Сметана

A&S диригентска палка модел Сметана

Baton Model Smetana  White lacquered, Palisander grip 37 cm, weight approx. 21 g. Fibre glass..

850,00 МКД

Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)