LD Systems MAUI

LD Systems MAUI

LD Systems MAUI 5

LD Systems MAUI 5

Преносливо озвучувањее со вграден миксер и блутут ; 800W Максимална Снага ; Вграден 4 канален миксер..

39.000,00 МКД

Прикажани 1 до 1 од 1 (1 страни)