• Yamaha GENOS Promo •

• Yamaha GENOS Promo •

13.12.2017 МКЦ

Промоција на последното "чудо" на Јамаха - ДО РЕ МИ и Огнен Стаматоски
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
• Дигитална работна станица - Genos •
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
Дополнителна презентација и на други Јамаха музички инструменти :
Yamaha LL TA Гитара : Adi Imeri
Yamaha BB Бас Гитара : Djole Maksimovski
Yamaha TF/Глас : Angela Josifovska


Event Photos