Добредојдовте


До Ре Ми Yamaha  секогаш подготвени за задоволување на вашите музички потреби. Најдобро ќе ви бидат презентирани инструменти од светски брендови. Можни се одредени попусти за готовински плаќања, а аплицираме и за кредит при купувањето музички инструменти преку Стопанска банка. Можност за отплаќање на кредитот од 6 до 48 рати. Работно време: 10-18ч. и сабота 10-14ч.
Брендови;Yamaha,Line6,Steinberger,Adam Hall,Arnold Stolzel,Weldmeister,Lion Stile,Ivon's Guitar...
Powered By Vestel Sistemi Skopje
До Ре Ми © 2006-2017