Концертни пијана Kemble

Концертни пијана Kemble

Kemble KC-151

Kemble KC-151

  KC-151   Description The most affordable and compact Kemble grand piano model to date...

625.000,00 МКД

Прикажани 1 до 1 од 1 (1 страни)