ИНСТРУМЕНТИ НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
КРЕДИТ ОД 6-48 РАТИ ПРЕКУ СТОПАНСКА БАНКА
КУПИ СО
ПОПУСТИ
den 189900.00 223500.00
den 33800.00 39800.00
den 69800.00 75900.00
den 54800.00 59000.00
den 26550.00 29500.00
den 33100.00 36800.00
den 24900.00 29450.00
den 188000.00 221300.00
den 40000.00 44600.00
den 18400.00 21600.00
den 6300.00 7400.00
den 27900.00 32900.00
den 31000.00 39850.00
den 18900.00 21000.00
den 155000.00 172300.00
den 100300.00 118000.00
den 61700.00 68600.00
den 14700.00 16400.00
den 24900.00 27900.00
den 24400.00 27850.00
den 63150.00 74300.00
den 88900.00 91200.00
den 35900.00 39900.00
den 3000.00 3700.00
den 15300.00 17000.00
den 31500.00 35000.00
den 215800.00 239350.00
den 201500.00 223820.00
ПРЕПОРАКА
02.10.2017
НОВИТЕТИ - GENOS - http://bit.ly/2yCjH6F
28.06.2017
НОВИТЕТИ од YAMAHA и Line 6
http://bit.ly/2tWvzPt
22.04.2017
Новитети-Музичкиот саем во Франкфурт
Новитети-Музичкиот саем во Франкфурт https://europe.yamaha.com/en/news_events/2017/yamaha-presents-new-products-at-musikmesse-2017.html  
23.01.2017
Yamaha на NAMM Show 2017 воодушеви со преку 70 нови производи
Yamaha на NAMM Show 2017 воодушеви со преку 70 нови производи Yamaha, најголемиот производител на музички инструменти во светот продолжува со своето доминантно присуство во NAMM шоу,2017г, кое се одржа од 19-22-ти јануари во Anaheim, Калифорнија, Соединетите Американски Држави. Компанијата  воведе  77 нови производи во NAMM оваа година, ја прошири  својата мисија во создавање на иновативни инструменти и производи кои им нудат на музичарите неограничено креативно изразување. .. Повеќе на линкот: https://europe.yamaha.com/en/news_events/2017/1901_namm_news.html
Реклами

До Ре Ми

Powered By Vestel Sistemi Skopje
До Ре Ми © 2006-2017